Időszaki kiállítások

Gráfia - Herendi Péter kiállítása
2016. június 18. - július 25.
  

Aktuális Programjaink

Elindult múzeumunk blogja
vizmerce.blog.hu

Hírek

Átadták az Év Múzeumbarát Osztálya díjat
 
 

apple touch icon

  • Friss Hírek

Fenntartónk:

  • ovf_55px.png

    Országos

  • Vízügyi

  • Főigazgatóság.

  • www.ovf.hu

 
A Hónap Műtárgya

Gyulai tűsgát makettje

 julius2

Részletek...

Felhívás SZJA 1%

Támogassa a hazai vízügytörténet kutatását és népszerűsítését! Adója 1 %-át ajánlja fel a Duna Múzeum Baráti Köre EgyesületnekAdószámunk:
18396780-1-11

Meteo blokk:

előrejelzés,két napra:

Pillanatnyi időjárási helyzet:

Figyelem!

2016. július 16 és augusztus 21 között nyári szabadság miatt múzeumpedagógiai szolgáltatást nem tudunk nyújtani. Ebben az időszakban is szeretettel várjuk a gyermekcsoportokat a múzeum állandó kiállításába, ahol moderátoraink információkkal segítik a gyerekeket és kísérőiket. Múzeumunk interaktív elemei is természetesen rendelkezésre állnak. Kérjük, hogy csoportos látogatásukat az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mailcímen vagy a 33/500-250-es telefonszámon jelezzék!

Megértésüket köszönjük: Múzeumpedagógusok

 

Aktuális időszaki kiállításunk:

meghivo herendi peter 20160610

 


Kedvcsináló a múzeumlátogatáshoz
Ismerje meg Látványtárunkat!

 

Legújabb kiállítási egységünk a múzeum gyűjteményeinek legérdekesebb tárgyait mutatja be a közönségnek interaktív multimédiás eszközök segítségével. Fedezze fel Ön is a Duna Múzeum eddig nem látott kincseit!

A Látványtár hétköznap 10-15.30 óra között, kollégáink vezetésével tekinthető meg, az állandó kiállításra váltott belépőjeggyel. Hétvégi napokon előzetes  - legalább 1 héttel a tervezett látogatás előtt - bejelentkezéssel fogadjuk az érdeklődőket. Csoportok esetében a hétközbeni látogatást is kérjük előre jelezni! Bejelentkezés: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A tanulás új élményeVízvizsgálat nagyítóval, mikroszkóppal, laboreszközökkel, maketteken, modelleken keresztül. Megtapasztalható érdekességek, kézzelfogható tapasztalatok a természet és a környezetvédelem világából – a Duna Múzeum új foglalkoztató termében. Választható foglalkozások és további információk a Múzeumpedagógia menüpont alatt.

 

A fejlesztés a TIOP-1.2.2-09/1-2010-0003 számú projekt keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, 2011-ben valósult meg.

 

Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a csoportokat csak előzetes bejelentkezéssel tudjuk fogadni. A belépőjegy ára a foglalkozás, múzeumi óra díját nem tartalmazza, de az állandó kiállítás interaktív eszközeinek kiprobálása és a moderátoraink által nyújtott tájékoztató a látogatás része.

Szolgáltatási díjaink:

Teljes árú belépőjegy:            700,- Ft
Kedvezményes belépőjegy:   350,- Ft
6 éves kortól 26 éves korig,
62 éves kor felett,
legalább két 18 év alatti személyt kísérő közeli hozzátartozó részére (max. 2 fő)
Családi jegy:                       1.200,- Ft
Múzeumi óra, foglalkozás:     200,- Ft
Idegen nyelvű vezetés:     15.000,- Ft
(angol, német)
 

Nyitvatartás

május-október:9-17 óráig
november-április: 10-16 óráig
szünnap: KEDD
Januárban múzeumunk zárva tart.